30 DAGEN CHALLENGE

Een 30 dagen fit challenge helpt om op een laagdrempelige manier uw leefstijl aan te passen. Merkt u dat u hier wat hulp bij kunt gebruiken? Wij helpen u graag met het maken van een goed begin door u te begeleiden tijdens een 30 dagen fit challenge. Hierna gaat u zelfstandig aan de slag met uw vernieuwde leefstijl.

Wat is een 30 dagen fit challenge?

Beginnen met sporten zonder begeleiding kan voor sommigen als een echte uitdaging voelen. Soms is dit zelfs een te grote uitdaging. Kies er daarom voor om mee te doen met onze 30 dagen fit challenge. Tijdens deze challenge gaat u 30 dagen lang aan de slag met het aannemen van een gezondere leefstijl, met meer beweging en een beter eetpatroon. U krijgt coaching in beide aspecten. Deze challenge is niet per se om af te vallen, het hoofddoel is om beter in uw vel te zitten. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Kom dan op onze informatieavond voor de 30 dagen fit challenge. Deze kondigen wij altijd aan onder het nieuwskopje op de website en via onze Facebook-pagina. Wij verzorgen de challenge twee of drie keer per jaar.

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak?

Wilt u graag nu al meer informatie? Dat kan altijd! Mail naar info@activefitandmore.nl met uw vragen. Wilt u alvast de sfeer van onze sportschool en begeleiding ervaren? Plan dan een proefles in.

Nieuwe challenge start wanneer de sportschool weer open mag.

infoavond: 

© buroMOOS 2017