30 dagen challenge

Dit jaar doen wij ook de MEGA CHALLENGE! 

  • Persoonlijke aandacht
  • Veel variatie aan groepslessen
  • Progressie metingen

 

 

 

Claim nu je gratis proefles!

Een 30 dagen challenge helpt om op een laagdrempelige manier uw leefstijl aan te passen. Merkt u dat u hier wat hulp bij kunt gebruiken? Meld u aan bij onze sportschool in Scherpenzeel. Wij helpen u graag met het maken van een goed begin door u te begeleiden tijdens onze 30 dagen challenge. Hierna gaat u zelfstandig aan de slag met uw vernieuwde leefstijl.

30 dagen challenge - Active fit & more
Benieuwd naar onze sportschool?

Wat is een 30 dagen challenge?

Beginnen met sporten zonder begeleiding kan voor sommigen als een echte uitdaging voelen. Soms is dit zelfs een te grote uitdaging. Kies er daarom voor om mee te doen met onze 30 dagen challenge. Tijdens deze challenge gaat u dertig dagen lang aan de slag met het aannemen van een gezondere leefstijl door middel van meer beweging en een beter eetpatroon. U krijgt coaching in beide aspecten. Deze challenge is niet per se om af te vallen, het hoofddoel is om beter in uw vel te zitten. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Kom dan op onze informatieavond voor de 30 dagen challenge. Deze kondigen wij altijd aan onder het nieuwskopje op de website en via onze Facebook-pagina. Wij verzorgen de challenge twee of drie keer per jaar.

Zet de eerste stap naar een gezonde levensstijl

Dit jaar doen wij ook een MEGA CHALLENGE!

Wat houd de MEGA CHALLENGE in?

In de MEGA CHALLENGE ga je alle drie de challenges meedoen.
Dat houd in de challenge van:

  • September (herfst challenge) start eind september. In deze challenge werken we aan conditie opbouw/gewichtsverlies.
  • Januari (winter challenge) start eind januari. In deze challenge werken we aan spieropbouw/techniek.
  • Mei (voor zomer challenge) start eind mei. In deze challenge werken we aan een eigen gekozen doel.

Net als de 30 dagen challenge start de MEGA CHALLENGE met een fitheidstest. Tussen de challenge maanden door sport je 2 keer per week en wordt je begeleid door de gewichtsconsulente en sportbegeleiders.

 

Wilt u graag nu al meer informatie? Mail dan naar info@activefitandmore.nl of bel naar 033-2853930 met uw vragen. Wilt u alvast de sfeer van onze sportschool en begeleiding ervaren? Plan dan een proefles in en kom langs bij onze gezellige sportschool in Scherpenzeel. Doe bijvoorbeeld een keer mee met een bootcamp les.

Circuit - Active fit and more

Kom nu bij ons langs!