Bootcamp Scherpenzeel

 

  • Persoonlijke aandacht
  • Veel variatie aan groepslessen
  • Progressie metingen

 

Claim nu je gratis proefles!

Tijdens de outdoor-bootcamp, gaan we lekker in de buitenlucht van de prachtige omgeving Scherpenzeel aan de slag. De work-out bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. U sport met een groep, waardoor u gemakkelijk in contact komt met mensen uit de omgeving.

bootcamp - Active Fit & More
Benieuwd naar onze sportschool?

Voel u fit en energiek met onze bootcamp in de buitenlucht van Scherpenzeel

Een bootcamp is de ideale work-out om u fit, sterk, strak, slank en energiek te voelen. Tijdens een bootcamp voert u verschillende cardio-opdrachten uit. We sporten in een uitdagende omgeving. Deze omgeving is een mix van bos, park en wijk. Tijdens de bootcamp maken we gebruik van attributen als bankjes, stoepranden, paaltjes, hekjes en grasvelden in de omgeving van Scherpenzeel.

Meld u aan voor een proefles

Weet u niet helemaal zeker of een bootcamp bij onze sportschool in Scherpenzeel bij u past? Meld u dan aan voor een gratis proefles. U komt er dan achter of deze work-out bij u past. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? U bereikt ons door te bellen naar 033-2853930, door een mail te sturen naar info@activefitandmore.nl of via het contactformulier. Wilt u liever wat rustiger sporten, maar toch intensief bezig zijn? Misschien is power yoga wat voor u!

Nicole park - Active Fit and More

Kom nu bij ons langs!