✔ Persoonlijke aandacht

✔ Veel variatie aan groepslessen

✔ Progressie metingen

Bootcamp sport

Bootcamp is een zeer intensieve sport waarbij cardio en krachttraining met elkaar wordt afgewisseld. Vaak wordt bootcamp gezien als een buitensport, waarbij groepen richting het bos gaan of een park om verschillende oefeningen uit te voeren. U bent dus niet alleen gezond bezig met beweging, maar u bent ook buiten bezig. De training bestaat uit hardlopen, intervaltraining en krachtoefeningen.

Bij bootcamp in Scherpenzeel worden verschillende soorten sport gecombineerd

Het is wel verstandig om rekening te houden met het feit dat bootcamp een pittige sport is. Tussen het hardlopen door worden er verschillende oefeningen gedaan waarbij gebruik wordt gemaakt van uw eigen lichaamsgewicht. Denk hierbij aan opdrukken bij bankjes, squats bij iedere lantaarnpaal of over hekjes heen springen. U krijgt degelijke begeleiding waarbij onze instructeurs er alles aan doen om blessures te voorkomen. U wordt uitgedaagd om goed te trainen tijdens een bootcamp, dus u zal ook zeker het gevoel hebben dat u goed heeft gesport. Maar ook bij een aantal van onze andere groepslessen zult u hard moeten werken. Denk hierbij aan:

Meld aan voor een proefles

Heeft u behoefte aan een proefles in Scherpenzeel voordat u elke week hard gaat trainen tijdens de bootcamp? Dan is dat uiteraard mogelijk. Heeft u op voorhand vragen, stel deze dan via info@activefitandmore.nl Wij begeleiden u graag naar een gezonde levensstijl!

Kom nu bij ons langs!

© buroMOOS 2017