✔ Persoonlijke aandacht

✔ Veel variatie aan groepslessen

✔ Progressie metingen

Cardiofitness

Tijdens cardiofitness werkt u op een laagdrempelige manier aan uw conditie. Dit doet u door bijvoorbeeld te trainen op een hometrainer, loopband, spinfiets of een van de andere apparaten die u bij onze sportschool in Scherpenzeel vindt.

Cardiofitness is goed voor uw hart

Veel mensen vergeten dat het hart een spier is en dat u deze dus kunt trainen. Cardiofitness in Scherpenzeel is dé manier om uw hart goed te trainen en gezond te houden. Hoe beter en intensiever uw cardiofitness sessies worden, hoe sterker uw hart wordt. Als uw hart sterker is, zal het bloed sneller en krachtiger door uw aderen stromen. Zo wordt ook de zuurstof sneller en beter door uw lichaam gepompt waardoor uw spieren langer werken. Cardiofitness is daarom een goede manier om uw conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren!

Kom langs voor een proefles in Scherpenzeel

Weet u nog niet precies wat u wilt gaan doen tijdens de cardiofitness? Meldt u dan aan voor een van onze groepslessen om te ontdekken wat er écht bij u past! Misschien is bootcamp wel echt uw ding of bent u meer van het hardlopen op de loopband? Stuur een e-mail naar info@activefitandmore.nl om al uw vragen te stellen. Onze sportschool sluit niemand uit en is zeer inclusief.

Kom nu bij ons langs!

© buroMOOS 2017