Ervaringen bij Active Fit and More

 

  • Persoonlijke aandacht
  • Veel variatie aan groepslessen
  • Progressie metingen

 

Claim nu je gratis proefles!

DJ van Zanten:

“Ik ben begonnen met de 30 dagen challenge omdat ik al 7 maanden aan het sporten was en niet echt verder kwam. De challenge leek mij leuk omdat je veel informatie krijgt wat specifiek voor jouw lichaam geldt en je creëert een doel. 

De challenge is de eerste twee weken goed vol te houden daarna wordt het zwaarder. Maar dan ga je ook al de eerste resultaten zien en merken waardoor je gemotiveerd blijft om door te gaan. In de laatste week raak je gewend aan je nieuwe patroon en kon ik dit prima volhouden. 

De impact van de challenge was en is nog steeds te merken in mijn dagelijks leven wat betreft mijn voedingspatroon. Ik heb een goede houvast om goede producten te eten en ook nog afwisselend. Tijdens het sporten ben ik meer cardio training blijven doen.  

Ja ik was zeer tevreden met mijn resultaten. Niet alleen vanwege de kilo’s die eraf waren maar ook hoe ik me voelde. Voor de challenge voelde ik me sterk door het sporten maar nu voel ik me echt fit door het sporten. 

Ik beveel de 30 dagen challenge aan omdat je specifieke informatie krijgt over hoe je moet trainen voor jouw lichaam maar ook wat je moet eten. Dit is niet zomaar informatie uit de schijf van 5 maar wat jouw lichaam specifiek nodig hebt. Misschien eet je heel gezond maar is het niet niet wat jouw lichaam nodig heeft. En dit leer je tijdens de challenge. Dit gecombineerd met sporten zorgt voor gegarandeerd resultaat. En dit alles doe je in een leuke groep die elkaar helpt om je doel te bereiken. 

De begeleiding was goed. Het Active team is erg betrokken. Of het nu om een praatje gaat over hoe je je voelt of om goed naar je schema te kijken. Alles kan en zo proberen je zo goed mogelijk te helpen. Wat ook fijn is dat de meeste van het Active team de challenge zelf ook een keer gedaan hebben waardoor ze precies weten waar ze over praten.”

DJvZanten - Active fit & more
Benieuwd naar onze sportschool?

Andrea van Woerkom:

“Ik heb de challenge gedaan omdat ik heel erg nieuwsgierig was of ik het zou kunnen volhouden om 30 dagen iedere dag te sporten. Natuurlijk hoopte ik ook dat ik daardoor fitter en wat strakker zou worden.

De challenge is zeker goed vol te houden maar je moet je wel 100% inzetten en je van te voren afvragen of het voor jou het juiste moment is.

Na de eerste week heb je een goed ritme te pakken en wordt het meer gewoon voor je.

Wat ik heb geleerd van de challenge is dat je altijd wel een uurtje hebt om te gaan sproten. Gun jezelf ook die tijd. Je kan altijd wel een uurtje weg. Ook nu ga ik nog steeds 3-4 x per week sporten , heb echt niet altijd even veel zin maar ik voel me er goed bij.

Ik was zeker blij met de resultaten. Niet omdat ik heel veel kilo’s was afgevallen (mijn lijf was wel veranderd) maar wel omdat ik veel fitter was na een maand. Ook was mijn energieniveau  hoger en ik was veel minder moe dan voorheen

Ik zou de 30 dagen challenge aan mensen aanbevelen omdat het makkelijker is als je met anderen samen een doel voor ogen hebt. Je sport weliswaar individueel  maar toch heb je steun aan  je medesporters.

Het is een goede start voor diegene die steeds maar weer denken: het lukt toch niet.

De begeleiding is prima. Zowel op sportgebied als op voedingsgebied.

Kundige , vriendelijke mensen die prima benaderbaar zijn.”

Andea - Active fit & more

Inge Fledderus:

Nadat ik ben gestopt met volleyballen ben ik gaan sporten bij Active Fit. Ik was al wel eens zomerlid geweest, dus wist wat voor sportschool dit was en kende de mensen.

Maar na een jaar sporten werd ik wel wat fitter, maar wilde ook graag een paar kilo afvallen. Door alleen te sporten ging ik dit niet redden Er moest ook wat gaan gebeuren met mijn eetpatroon. Ik heb mij daarom opgeven voor de 30 dagen challenge. 

Door deskundig voedingsadvies heb ik mijn eten aangepast naar wat voor mij goed zou zijn. En dit betekende niet dat je niks meer mag.

Juist doordat ik mezelf niet al het lekkers heb ontzegd was het voor mij heel goed vol te houden. En wanneer er geen feestje was of er kwam een keer geen traktatie langs dan hield ik rekening met wat ik at.

De 30 dagen sporten is heel goed vol te houden. En het werkt zelfs een beetje verslavend. Wanneer je in die 30 dagen een keertje niet kon sporten dan voelde ik me zelfs bijna schuldig.

Na de challenge ben ik veel blijven sporten en let ik nog steeds wel op mijn eten. 

In de challenge zelf was ik ca. 3 kilo afgevallen en voelde me heel erg fit. Doordat ik na de challenge dit allemaal heb voortgezet ben ik daarna nog eens 3 kilo afgevallen.

Dit resultaat had ik van te voren nooit kunnen bedenken en geeft mij dan ook een super goed gevoel.

Daarom zou ik de challenge zeker aanbevelen! Wat zijn nou 30 dagen op een mensenleven? 

De begeleiding is kundig en ze staan voor je klaar wanneer je dat nodig hebt.

Kom nu bij ons langs!