✔ Persoonlijke aandacht

✔ Veel variatie aan groepslessen

✔ Progressie metingen

Fitnessbegeleiding

Het ontvangen van goede fitnessbegeleiding in Scherpenzeel is erg belangrijk. Zo weet u zeker dat de uitvoering van uw oefeningen correct is en dat u de juiste houding aanneemt tijdens het sporten. Een goede vorm verkleint de kans op blessures namelijk aanzienlijk. Krijg een fit lichaam zonder klachten met de intensieve fitnessbegeleiding bij Active fit and more in Scherpenzeel.

Krijg de beste fitnessbegeleiding en behaal uw doelen

De juiste fitnessbegeleiding krijgen, is erg belangrijk als u net start met sporten of wanneer u nieuwe doelen wilt behalen. Als u namelijk een oefening verkeerd aanleert, is het veel moeilijker om de foute beweging anders aan te leren. Naast goede fitnessbegeleiding heeft u bij onze sportschool ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onze groepslessen. Als u op zoek bent naar een échte uitdaging op sportgebied, doe dan mee aan onze 30 dagen challenge. Hierbij krijgt u goede begeleiding op het gebied van fitness en voeding waardoor een gezonde levensstijl een kickstart krijgt.

Plan een kennismakingsgesprek in Scherpenzeel

Plan een gesprek in met een van onze medewerkers in Scherpenzeel en ontdek de mogelijkheden die er in onze sportschool zijn, zoals het laten maken van een afvalschema. We hebben een hoop verschillende groepslessen en zelfs fysiotherapie in huis. Stuur uw vragen naar info@activefitandmore.nl of vraag een proefles aan voor fitnessbegeleiding.

Kom nu bij ons langs!

© buroMOOS 2017