Fitnessbegeleiding

 

  • Persoonlijke aandacht
  • Veel variatie aan groepslessen
  • Progressie metingen

 

Claim nu je gratis proefles!

Het ontvangen van goede fitnessbegeleiding is erg belangrijk. Zo weet u zeker dat de uitvoering van uw oefeningen correct is en dat u de juiste houding aanneemt tijdens het sporten. Een goede vorm verkleint de kans op blessures namelijk aanzienlijk. Krijg een fit lichaam zonder klachten met de intensieve fitnessbegeleiding bij Active fit and more.

Benieuwd naar onze sportschool?

Krijg de beste fitnessbegeleiding en behaal uw doelen

De juiste fitnessbegeleiding krijgen, is erg belangrijk als u net start met sporten of wanneer u nieuwe doelen wilt behalen. Als u namelijk een oefening verkeerd aanleert, is het veel moeilijker om de foute beweging anders aan te leren. Naast goede fitnessbegeleiding heeft u bij onze sportschool ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onze groepslessen. Als u op zoek bent naar een ├ęchte uitdaging op sportgebied, doe dan mee aan onze 30 dagen challenge. Hierbij krijgt u goede begeleiding op het gebied van fitness en voeding waardoor een gezonde levensstijl een kickstart krijgt.

Plan een kennismakingsgesprek

Plan een gesprek in met een van onze medewerkers en ontdek de mogelijkheden die er in onze sportschool zijn, zoals het laten maken van een voedingsschema. We hebben een hoop verschillende groepslessen en zelfs fysiotherapie in huis. Stuur uw vragen naar info@activefitandmore.nl, bel naar 033-2853930 of vraag een proefles aan voor fitnessbegeleiding. Heeft u een kind met autisme of een andere verstandelijke beperking? Ook voor hen bieden we geschikte fitnessbegeleiding aan.

PT - Active Fit and More

Kom nu bij ons langs!