✔ Persoonlijke aandacht

✔ Veel variatie aan groepslessen

✔ Progressie metingen

Groepslessen sport

Tijdens de groepslessen bij Active fit and more in Scherpenzeel sport u gezellig met een groep! Krijg dat ene zetje in de rug wat u nodig had of sport samen met een vriend of vriendin. Motiveer elkaar en werk aan uw gezondheid! Zo neemt u al een drempel voor uzelf weg en verplicht u uzelf meer om op wekelijkse basis te sporten.

Dankzij onze groepslessen sport u nooit alleen

Het is erg normaal als u het moeilijk vindt om alleen naar de sportschool in Scherpenzeel te gaan, zeker als u nog maar net start met werken aan uw conditie. Maar juist aan het begin is het van belang dat u trouw gaat want hiermee zet u de toon voor de start van uw nieuwe, gezondere levensstijl. Tijdens de uiteenlopende groepslessen sport u samen met anderen en motiveert u elkaar. In ons aanbod vindt u veel verschillende soorten groepslessen, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. Denk bijvoorbeeld aan:

Neem contact op voor de mogelijkheden

Er zijn meerdere mogelijkheden als u zich aan wilt sluiten bij onze sportschool. Stuur een e-mail naar info@activefitandmore.nl als u vragen heeft over de verschillende sporten of groepslessen. Als u graag eerst de sfeer wilt proeven, geef u dan vrijblijvend op voor een proefles.

Kom nu bij ons langs!

© buroMOOS 2017