✔ Persoonlijke aandacht

✔ Veel variatie aan groepslessen

✔ Progressie metingen

Hardlopen fitness

Hardlopen is een aparte tak in de fitnesswereld omdat het neerkomt op een goed uithoudingsvermogen. Als u begint met hardlopen is het belangrijk om dit rustig op te bouwen. Laat uw lichaam langzaam wennen aan de inspanning. Stel voor uzelf een doel wat voor u haalbaar is, zodat u de motivatie voor hardlopen niet verliest.

Krijg tips over het combineren van hardlopen en fitness

Eén ding is zeker, samen houdt u hardlopen langer vol dan alleen! Kies er daarom voor om met onze groep te gaan trainen. Zo wordt u altijd gemotiveerd om te gaan rennen, ondanks dat u er misschien niet altijd even veel zin in heeft. Sporten in groepsverband en onder begeleiding werkt namelijk erg motiverend. Tijdens onze lessen traint u om vijf tot tien kilometer aan één stuk te rennen. Daarbij wordt er, net als bij fitness, goed op uw houding gelet tijdens het hardlopen om blessures te voorkomen.

Meer weten over fitness of beginnen met hardlopen?

Wilt u graag meer informatie over fitness, of bent u van plan om met ons te gaan hardlopen? Kom dan eens langs bij onze sportschool in Scherpenzeel en informeer naar de mogelijkheden. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden Heeft u op voorhand vragen, stel deze dan via info@activefitandmore.nl of plan een proefles in.

Kom nu bij ons langs!

© buroMOOS 2017