KIDZ IN BEWEGING

  • Persoonlijke aandacht
  • Veel variatie aan groepslessen
  • Progressie metingen

 

Claim nu je gratis proefles!

In september 2018 is de sportschool Active fit and more gestart met bewegingslessen speciaal voor kinderen/jongeren met ASS en kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking, genaamd Kids in beweging. Elke zaterdag is er tussen 11.00 en 12.00 Kids in beweging voor kinderen met een verstandelijke beperking en kinderen met ASS. 

Paulien - Active Fit and More
Benieuwd naar onze sportschool?

Marco Smink is eigenaar van Active en fysiotherapeut en bewegingsagoog.

Marco vertelt;” Wij willen graag een sportschool zijn waar iedereen zich welkom voelt. Voor Kidz in beweging geldt ;Gewoon waar het gewoon kan en speciaal waar het speciaal moet. Ik heb een aantal jaar in de psychiatrie gewerkt en ik heb daar veel ervaring mogen op doen. Wij vinden het van groot belang om te kijken naar hoe het kind beweegt zodat we daar op kunnen inspelen.”

Voor de kinderen met ASS is gekozen om in de rustige openingstijden te sporten zodat er gezorgd kan worden voor een omgeving met minder prikkels. Wat de les geldt, is dat er voor veel duidelijkheid en structuur wordt gezorgd. In de lessen Kidz in beweging zullen er verschillende bewegingsvormen aangeboden worden bv. Circuit training, boksen en waar mogelijk bewegen op muziek of spinning. Aan de ouders wordt gevraagd om een’ paspoort ‘ voor hun kind in te vullen, zodat het voor de begeleiders duidelijk is wat elk kind nodig heeft.

Als u een afspraak maakt kunt u altijd samen met uw kind langs komen en bent u welkom om de sportschool te bezichtigen en de begeleiders
te ontmoeten en evt vragen te stellen. Vragen stellen kan ook altijd telefonisch of via de mail.

Kidz - Active Fit and More

Kom nu bij ons langs!