Power yoga

 

  • Persoonlijke aandacht
  • Veel variatie aan groepslessen
  • Progressie metingen

 

Claim nu je gratis proefles!

Er is een gemakkelijke manier om uw lichaam en geest in balans te brengen: power yoga. Met onze power yoga lessen in Scherpenzeel worden verschillende bewegingen en posities in een rustig tempo afgewisseld. Daarom is deze sport ook meer bedoeld voor de yogi die meer met het lichamelijke deel van yoga bezig zijn, in plaats van het mentale deel. Wilt u graag een sport beoefenen die focust legt op kracht, balans, flexibiliteit én ontspanning? Meld u dan aan voor de power yoga groepslessen van Active fit and more in Scherpenzeel.

Yoga - Active Fit and More
Benieuwd naar onze sportschool?

Uw lichaam en geest in balans brengen tijdens een les power yoga

Bij power yoga voert u een reeks oefeningen uit waarbij de fysieke houding wordt ondersteund met ademhalingsoefeningen en een visuele focus. Hoewel deze vorm van yoga veel focus legt op de fysieke inspanning, zal het uw lichaam en geest wel in balans brengen. Het houdt uw lichaam niet alleen soepel en de spieren lenig, maar het zal er ook voor zorgen dat u een betere lichaamshouding aanneemt. Daarnaast brengen de power yoga groepslessen bij onze sportschool in Scherpenzeel innerlijke rust zonder zweverig te worden. De manier van bewegen en de ademhalingsoefeningen zorgen ervoor dat u rustig wordt, zowel lichamelijk als geestelijk.

Meld u aan voor een power yoga les

Met een (proef)les power yoga bij onze sportschool in Scherpenzeel start u met het in balans brengen van uw lichaam en geest. Kom helemaal tot rust in onze mooie sportschool. Liever eerst meer informatie ontvangen? Mail ons dan op info@activefitandmore.nl of bel naar 033-2853930. Bij Active fit and more is het ook mogelijk om andere groepslessen te volgen, zoals uitdagende bootcamplessen en cardiofitness.

Kom nu bij ons langs!