✔ Persoonlijke aandacht

✔ Veel variatie aan groepslessen

✔ Progressie metingen

Power yoga

Er is een gemakkelijke manier om uw lichaam en geest in balans te brengen: power yoga. Bij power yoga worden verschillende bewegingen en posities in een rustig tempo afgewisseld. Daarom is deze sport ook meer bedoeld voor de yogi die meer met het lichamelijke deel van yoga bezig zijn, dan voor mensen die zich vooral focussen op het mentale deel.

Uw lichaam en geest in balans brengen tijdens een les power yoga

Bij power yoga voert u een reeks oefeningen uit waarbij de fysieke houding wordt ondersteund met ademhalingsoefeningen en een visuele focus. Hoewel deze vorm van yoga veel focus legt op de fysieke inspanning, zal het uw lichaam en geest wel in balans brengen. Het houdt uw lichaam niet alleen soepel en de spieren lenig, maar het zal er ook voor zorgen dat u een betere lichaamshouding aanneemt. Daarnaast brengt power yoga innerlijke rust zonder zweverig te worden. De manier van bewegen en de ademhalingsoefeningen zorgen ervoor dat u rustig wordt, zowel lichamelijk als geestelijk. Wilt u graag een sport beoefenen die focust legt op kracht, balans, flexibiliteit én ontspanning?

Heeft u al zin in een lesje power yoga?

Ga lichaam en geest in balans brengen door aan te sluiten bij een (proef)les power yoga! Kom helemaal tot rust in onze mooie sportschool. Liever eerst meer informatie ontvangen? Mail ons dan op info@activefitandmore.nl. Bij Active fit and more is het ook mogelijk om andere groepslessen te volgen, zoals bootcamp.

Kom nu bij ons langs!

© buroMOOS 2017