Personal training in Scherpenzeel

 

  • Persoonlijke aandacht
  • Veel variatie aan groepslessen
  • Progressie metingen

 

Claim nu je gratis proefles!

Met het personal training programma bij onze sportschool in Scherpenzeel bereikt u uw doelen. Het maakt niet uit of u sport om af te vallen, om gespierder te worden of omdat u het gewoon heerlijk vindt om te bewegen. Bij onze sportschool in Scherpenzeel bieden wij een personal training programma aan dat bij u past.

PT - Active Fit and More
Benieuwd naar onze sportschool?

Met personal training van onze sportschool in Scherpenzeel maakt u een goede start

Goede fitnessbegeleiding is het halve werk. Onze personal trainers motiveren u en zorgen ervoor dat u de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Hierdoor sport u een stuk efficiƫnter. Wij zorgen met ons personal training programma in Scherpenzeel ervoor dat u uw doelen behaalt. Wilt u naast fitnessbegeleiding, en eventueel fysiotherapie, ook meer weten over gezonde voeding? Onze gewichtsconsulente helpt u graag met het creƫren van een gezond eetpatroon.

Meld u aan voor een intakegesprek

Wanneer u zich aanmeldt voor ons personal training programma in Scherpenzeel, vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens dit intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er een trainingsschema samengesteld. Met al uw vragen kunt u bellen naar 033-2853930 of mailen naar info@activefitandmore.nl. Zet de eerste stap naar een gezonde levensstijl en plan uw afspraak voor een intakegesprek bij onze gezellige sportschool.

PT treadmill - Active Fit and More

Kom nu bij ons langs!