Sporten met een verstandelijke beperking

 

  • Persoonlijke aandacht
  • Veel variatie aan groepslessen
  • Progressie metingen

 

Claim nu je gratis proefles!

Sporten met een verstandelijke beperking kan een lastige uitdaging zijn. In een reguliere sportschool zijn veel prikkels waar uw zoon of dochter last van kan hebben waardoor de ervaring anders wordt beleefd. Active fit and more is een sportschool in Scherpenzeel met hart voor iedereen. Iedereen is welkom bij ons. Houdt uw kind van sporten en actief bezig zijn, maar heeft hij of zij een verstandelijke beperking? Active fit and more biedt uw kind de mogelijkheid om op zaterdag buiten onze openingstijden te sporten zónder prikkels.

Benieuwd naar onze sportschool?

Sporten met een verstandelijke beperking kan een uitdaging zijn

Sporten met een verstandelijke beperking kan best een uitdaging zijn. Kinderen met een verstandelijke beperking hebben namelijk vaak moeite om de gevoelens van andere kinderen te herkennen en hierop te reageren. Bij Kidz in beweging doen de kinderen cardiofitness, oefeningen en leuke spellen. Iedere zaterdag is er Kidz in beweging voor kinderen met een verstandelijke beperking om onbezorgd te sporten. Bovendien is er een apart sportuurtje voor kinderen met autisme (ASS).

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Natuurlijk zijn niet alleen kinderen met een verstandelijke beperking welkom om bij ons te sporten. Ook voor volwassenen verzorgen wij bijvoorbeeld graag personal training, bootcamp, fitness en andere groepslessen bij onze sportschool in Scherpenzeel. Wilt u graag meer informatie over het sporten met een verstandelijke beperking? Neem dan contact met ons op via een e-mail op info@activefitandmore.nl of door te bellen naar 033-2853930. We beantwoorden graag al uw vragen!

Kom nu bij ons langs!