Sporten met een verstandelijke beperking

 

  • Persoonlijke aandacht
  • Veel variatie aan groepslessen
  • Progressie metingen

 

Claim nu je gratis proefles!

Sporten met een verstandelijke beperking kan een lastige uitdaging zijn. In een reguliere sportschool zijn er veel prikkels waar uw zoon of dochter last van kan hebben. Hierdoor wordt het sporten mogelijk als minder prettig ervaren. Active fit and more is een sportschool in Scherpenzeel, nabij Veenendaal, met hart voor iedereen. Iedereen is welkom bij ons. Houdt uw kind van sporten en actief bezig zijn, maar heeft hij of zij een verstandelijke beperking? Active fit and more biedt uw kind de mogelijkheid om op zaterdag buiten onze openingstijden te sporten zónder prikkels.

Benieuwd naar onze sportschool?

Sporten met een verstandelijke beperking kan een uitdaging zijn

Sporten met een verstandelijke beperking kan best een uitdaging zijn. Kinderen met een verstandelijke beperking hebben namelijk vaak moeite om de gevoelens van andere kinderen te herkennen en hierop te reageren. Bij Kidz in beweging doen de kinderen aan cardiofitness en gaan ze aan de slag met leuke oefeningen en spellen. Iedere zaterdag is er Kidz in beweging, zodat deze doelgroep onbezorgd kan sporten. Bovendien is er een apart sportuurtje voor kinderen met autisme (ASS).

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Natuurlijk zijn niet alleen kinderen met een verstandelijke beperking bij ons welkom. Ook voor volwassenen verzorgen wij bijvoorbeeld graag personal training of een bootcamp. Wilt u graag meer informatie over het sporten met een verstandelijke beperking? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@activefitandmore.nl of door te bellen naar 033-2853930. We beantwoorden graag al uw vragen!

Kom nu bij ons langs!