✔ Persoonlijke aandacht

✔ Veel variatie aan groepslessen

✔ Progressie metingen

Sporten met een verstandelijke beperking

Houdt uw kind van sporten en actief bezig zijn, maar heeft hij of zij een verstandelijke beperking ? Sporten met autisme of een andere beperking kan een lastige uitdaging zijn. In een reguliere sportschool zijn veel prikkels waar uw zoon of dochter last van kan hebben waardoor de ervaring anders wordt beleefd. Wij vinden het belangrijk dat Active fit and more in Scherpenzeel een sportschool is met hart voor iedereen, waar iedereen welkom is. Daarom heeft uw kind op zaterdag de mogelijkheid om buiten onze openingstijden te sporten zónder prikkels.

Sporten in Scherpenzeel met een verstandelijke beperking zoals autisme

Kinderen met autisme hebben vaak moeite om de gevoelens van andere kinderen te herkennen en hierop te reageren. Zo kan het zijn dat ze het moeilijk vinden om anderen aan te kijken, waardoor het lijkt alsof kinderen met autisme geen interesse hebben of heel verlegen zijn. Dit hoeft echter zeker niet het geval te zijn. Bij Kidz in beweging doen de kinderen cardiofitness, oefeningen en leuke spellen. Iedere zaterdag is er Kidz in beweging voor kinderen met een verstandelijke beperking om te sporten. Bovendien is er een apart uurtje voor kinderen met autisme (ASS) om te sporten.

Neem contact op voor meer informatie

Natuurlijk zijn niet alleen kinderen met een verstandelijke beperking of autisme welkom om bij ons te sporten. Ook voor volwassenen verzorgen wij graag persoonlijke begeleiding en extra aandacht. Wilt u graag meer informatie over het sporten met een verstandelijke beperking zoals autisme? Neem dan contact met ons op via een e-mail op info@activefitandmore.nl of door te bellen naar 033-2853930. We beantwoorden graag al uw vragen!

Kom nu bij ons langs!

© buroMOOS 2017