✔ Persoonlijke aandacht

✔ Veel variatie aan groepslessen

✔ Progressie metingen

Sportschool schema afvallen

In onze sportschool in Scherpenzeel helpen wij graag met het maken van een schema om u te helpen afvallen. Vaak zorgt het verliezen van een paar kilo ervoor dat u veel beter in uw vel zit en zich energieker voelt. Wij zien dat meer bewegen een positiever zelfbeeld tot gevolg heeft, waardoor mensen ook in andere aspecten van het leven prettiger functioneren.

Op onze sportschool in Scherpenzeel helpt de consulent met een schema voor afvallen

Door de begeleiding die u op onze sportschool in Scherpenzeel ontvangt, in de vorm van onder andere een sport- en voedingsschema, helpen wij u met afvallen. Als u heel fanatiek gaat sporten, maar uw voeding hier niet op aanpast, is de kans groot dat u terugvalt in oude gewoonten. Daardoor loopt uw proces veel vertraging en tegenslag op. Dat is natuurlijk zonde! Daarom is het belangrijk om ook uw voedingspatroon aan te passen. Hier helpt een van onze gewichtsconsulenten graag bij, maar denk ook aan fitnessbegeleiding of de 30 dagen fit challenge die wij aanbieden.

Plan een intake in

Wilt u graag geholpen worden met afvallen, maak dan een afspraak op onze sportschool zodat we samen aan de slag gaan met het maken van een passend schema. Stuur een e-mail naar info@activefitandmore.nl of plan een proefles in van uw favoriete sport.

Kom nu bij ons langs!

© buroMOOS 2017