Gewichtsconsulente in Scherpenzeel

 

  • Persoonlijke aandacht
  • Veel variatie aan groepslessen
  • Progressie metingen

 
Claim nu je gratis proefles!

Als u zoekt naar voedingsadvies om te helpen bij het afvallen, kom dan langs bij onze gewichtsconsulente in Scherpenzeel. Manon helpt u graag op weg naar een gezonde leefstijl. Naast afvallen helpt een gewichtsconsulente u ook met aankomen. Een gewichtsconsulent leert u om zelf goede en gezonde voeding samen te stellen. Zij stelt een behandelplan met u op en begeleidt u tijdens het afvallen. Ook geeft een gewichtsconsulente voorlichting over voeding en beweging.

Manon Stoffelsen

Manon Stoffelsen

Gewichtconsulente

Benieuwd naar onze sportschool?

Onze gewichtsconsulente in Scherpenzeel geeft voedingsadvies voor afvallen of aankomen

Kom gerust langs bij onze gewichtsconsulente in Scherpenzeel als u voedingsadvies zoekt voor afvallen of aankomen. Als u een gezonde leefstijl wilt beginnen, is het verstandig om uzelf een aantal dingen af te vragen. Als u antwoord heeft op de volgende vragen wordt het voor ons mogelijk om u beter te begeleiden:

  • Wilt u graag uw leefstijl veranderen en komen tot een, voor u, gezond gewicht door afvallen of bijkomen?
  • Wilt u dit liever niet in uw eentje doen of is het werken aan uw doelen in groepsverband extra motiverend?
  • Wilt u graag meer kennis over bijvoorbeeld koolhydraten, goede producten en een gezond eet- en beweegpatroon dat past bij uw dagelijks leven, zodat u er thuis ook mee aan de slag kan?

 

Meldt u aan en kom samen in balans

Als u zoekt naar betrouwbaar voedingsadvies bij het afvallen of aankomen, meld u dan nu aan bij onze gewichtsconsulente in Scherpenzeel. Naast het bezoeken van onze gewichtsconsulente bieden we ook de mogelijkheid tot een 30 dagen fit challenge aan. U kunt ook kiezen voor personal training, waardoor u tijdens het sporten individueel wordt begeleidt. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons via 033-2853930 of stuur een mail naar info@activefitandmore.nl. Wilt u eerst de sfeer proeven van onze sportschool? Kom dan gezellig langs voor een proefles. Schrijf u bijvoorbeeld in voor een power yoga proefles!