Gewichtsconsulente in Scherpenzeel

 

  • Persoonlijke aandacht
  • Veel variatie aan groepslessen
  • Progressie metingen

Claim nu je gratis proefles!

Als u deskundig voedingsadvies wilt ontvangen, kom dan langs bij onze gewichtsconsulente in Scherpenzeel, nabij Veenendaal. Manon helpt u graag op weg naar een gezonde leefstijl. Een gewichtsconsulente helpt u met afvallen of juist met aankomen en leert u om zelf goede en gezonde voeding samen te stellen. Zij stelt een behandelplan met u op en begeleidt u tijdens het afvallen. Ook geeft onze gewichtsconsulente in Scherpenzeel voorlichting over voeding en beweging.

Manon Stoffelsen

Manon Stoffelsen

Gewichtconsulente

Benieuwd naar onze sportschool?

Onze gewichtsconsulente in Scherpenzeel geeft deskundig voedingsadvies

Kom gerust langs bij onze gewichtsconsulente in Scherpenzeel als u voedingsadvies wilt ontvangen. Als u een gezonde leefstijl wilt, is het verstandig om uzelf een aantal dingen af te vragen. Als u antwoord heeft op de volgende vragen, wordt het voor ons mogelijk om u beter te begeleiden:

  • Wilt u graag uw leefstijl veranderen en komen tot een, voor u, gezond gewicht door afvallen of bijkomen?
  • Wilt u dit liever niet in uw eentje doen of is het werken aan uw doelen in groepsverband extra motiverend?
  • Wilt u graag meer kennis over bijvoorbeeld koolhydraten, goede producten en een gezond eet- en beweegpatroon dat past bij uw dagelijks leven, zodat u er thuis ook mee aan de slag kan?

Kom op woensdag van 12.15 tot 13.15 uur naar de bijeenkomst van ‘Samen in balans’. ’Samen in balans‘ is een groep die wekelijks bijeenkomt onder begeleiding van Manon (Active fit and more) en Laura (Leven met eten). Beide dames zijn gediplomeerd gewichtsconsulente en hebben beide hun eigen expertises. ‘Samen in balans’ geeft u veel informatie en kennis over een gezonde leefstijl, waarbij er sprake is van veel interactie met de groep. Besluit u om deel te nemen aan deze groep? Dan starten wij met een intake waar we € 50,- voor vragen. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Tijdens de intake nemen we daarom uw huidige sport- en voedingspatroon onder de loep. Zo zien we waar het al goed gaat en waar er verbetering mogelijk is.

Meld u aan en kom samen in balans

Als u zoekt naar betrouwbaar voedingsadvies, meld u dan nu aan bij onze gewichtsconsulente in Scherpenzeel. Naast het bezoeken van onze gewichtsconsulente, bieden we ook de mogelijkheid tot een 30-dagen-fit-challenge aan. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze gewichtsconsulente in Scherpenzeel via 033-2853930 voor deskundig voedingsadvies, of stuur een e-mail naar info@activefitandmore.nl. Wilt u eerst de sfeer proeven van onze sportschool? Kom dan gezellig langs voor een proefles. Schrijf u bijvoorbeeld in voor power yoga!