ONS TEAM

Bij Active Fit staat het begeleidingsteam onder de bezielende leiding van Marco Smink, een gediplomeerd fysiotherapeut en bewegingsagoog met meer dan 20 jaar praktijkervaring. Het team van Active Fit werkt daardoor vanuit veel paramedische kennis en kunde over het lichaam, trainingsleer, bewegen en voeding. Dat geeft u de zekerheid dat u de juiste bewegingen oefent om uw lichaam te ontwikkelen zoals u dat wilt. 

Mike
Mike is een gediplomeerd fysiotherapeut en werkt ook in de fitnesswereld. Hij heeft al een aantal jaren ervaring als fitnesstrainer en personal trainer. Daarnaast werkt hij ook als groeplesinstructeur. Hij is zijn hele leven al met sport en bewegen bezig, dit van jongs af aan, hij is begonnen als judoka en hij is nu een fanatiek sportschoolbezoeker.

"Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen met bewegen, ongeacht leeftijd of fitheid. Ik streef er naar om op maat te begeleiden."
Manon
Manon woont in Scherpenzeel.
Ze heeft in 2017 haar diploma gehaald aan de sportacademie van Amersfoort. Hier heeft ze ook haar master voor personal training behaald. Ze volleybalt in Scherpenzeel in Dames 1 en traint al jaren teams daar.
Ook is zij sinds 2019 gewichtconsulente en adviseert u graag over voeding.
Manon geeft bij ons de lessen power en doet de outdoor work-out lessen.
Nicole
Sport was altijd al een vast onderdeel in het leven van Nicole en sinds een aantal jaar is ze actief bezig met het lesgeven in Body Toning.
Ook heeft zij in 2018 haar diploma voor docente pilates gehaald. Ze vindt het heerlijk om anderen te motiveren om de eigen grenzen te verleggen en te zien hoe vooruitgangen geboekt worden.
Martijn
Martijn komt uit Scherpenzeel. Na zijn afgeronde opleiding op het VMBO de meerwaarde in Barneveld, is hij begonnen bij de Sportacademie Amersfoort, deze heeft hij inmiddels ook afgerond.

"Mijn passie is fitness en het begeleiden van mensen in de sport en ik ben blij dat ik bij Active Fit and More deze beide aspecten kan combineren". Martijn geeft Kickboksen, spinning en doet veel van onze kids lessen.
Marco
Marco is de oprichter van Active fit and more. Hij is fysiotherapeut en heeft voor de opleiding tot fysiotherapeut de opleiding Cios afgerond. “Ik begeleid – samen met mijn team – mensen om hun persoonlijke doel te bereiken. Dat is de basis van sporten met resultaatgarantie, zoals dat in Scherpenzeel bij Active Fit and more kan.”
Mickey
Mickey is een gediplomeerde Pilates en Yoga docente; zij werkt met de Josef Pilates methode. Door haar prettige benadering voel je je bij Mickey direct op je gemak, zowel in groepslessen als in individuele lessen. De sleutelwoorden zijn humor, bevlogenheid en vooral veel plezier! Mickey houdt zich al van kleins af aan bezig met sport en beweging. Op haar 3e begon ze met klassiek ballet. Ze ontwikkelde zich later in modern ballet en jazzballet, eigentijds, stijldansen (ballroom) en ‘latin dance’.
Paulien
Paulien is 20 jaar jong en komt uit Scherpenzeel.
Op het CIOS heeft Paulien haar diploma sportleider aangepaste sporten behaald. Paulien beoefend de sport hockey al van jongs af aan en dat doet ze nu bij MHC Leusden in het dames jong senioren. Op zaterdag geeft Paulien de lessen kids in beweging, voor kinderen met een beperking.
Kay
Dit is Kay van der Harst, onze stagaire voor dit seizoen. Kay is 2e jaars student van de opleiding Cios in Arnhem. (opleiding sport en bewegen) Hij komt stage lopen bij Active fit and more omdat hij meer wil weten over conditieopbouw, spieropbouw en vermindering van het lichaamsgewicht. "Ik heb er veel zin in en hoop hier veel te leren!" aldus Kay
Denise
Denise woont in Scherpenzeel, en volgt de opleiding onderwijsassistent, die ze in 2020 hoopt af te ronden.
Zelf zit ze op volleybal, bij Set Up ’69. Denise volleybalt al sinds haar 6e, dit doet ze nog steeds met heel veel plezier.
Ze heeft jaren streetdance lessen gevolgd. Les volgt ze niet meer, maar ze danst nog dagelijks. Dansen is een passie voor Denise.
Denise geeft kids danslessen
Meer weergeven

© buroMOOS 2017