Fysiotherapie

Fysiotherapie Active fysio and more

De fysiotherapie behandelingen bij onze fysio praktijk in Scherpenzeel bestaan uit hands-on therapie, hands-off therapie of een combinatie van beide. Onder hands-on therapie vallen therapievormen zoals massage, rekken, mobiliseren en manipuleren. Onder hands-off therapie wordt bijvoorbeeld oefentherapie gerekend. Naast deze therapievormen, bieden wij ook:

fysiotherapie in Scherpenzeel

Bespreken van het behandelplan

Naar aanleiding van de resultaten uit de intake zal met je een behandelplan worden opgesteld. Dit behandelplan omvat de doelen die je wilt bereiken, de fysiotherapie behandelingen en -vormen die aan bod komen en het te verwachten aantal behandelingen. Dit wordt dan met je besproken. Vaak krijg je na het onderzoek al de eerste tips of adviezen en oefeningen mee, zodat je direct actief aan de slag gaat met jouw herstel. De tijd wordt efficiƫnt benut!

Medische fitness, wat is dat?

Tijdens de fysiotherapie behandelingen ga je samen met de fysiotherapeut aan de slag in de behandelkamer of oefenzaal. In Scherpenzeel kunnen we gebruik maken van alle sportfaciliteiten van Active fit and more. Wij noemen dit ook wel medische fitness. Bij ons volg je medische fitness onder supervisie van een fysiotherapeut. Tijdens een intakegesprek kijken wij samen naar jouw doelen en jouw (on)mogelijkheden. Dan stellen we een op maat gemaakt fitnessprogramma samen. Wij helpen je tijdens medisch fitness om de oefeningen correct uit te voeren.

Benieuwd naar onze sportschool?