Personal training

Met het personal training programma bij Active fit bereik je jouw doelen. Het maakt niet uit of je sport om af te vallen, om gespierder te worden of omdat je het gewoon heerlijk vindt om te bewegen. Bij onze sportschool in Scherpenzeel bieden wij een personal training programma aan dat bij je past.

Wij begeleiden je

Maak een goede start

Goede sportbegeleiding is het halve werk. Onze personal trainers motiveren je en zorgen ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Hierdoor sport je een stuk efficiënter. Wij zorgen met ons personal training programma ervoor dat je jouw doelen behaalt. Wilt je naast fitnessbegeleiding, en eventueel fysiotherapie, ook meer weten over gezonde voeding? Onze gewichtsconsulente helpt je graag met het creëren van een gezond eetpatroon.

Intakegesprek

Wanneer je je aanmeldt voor ons personal training programma, vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens dit intakegesprek bespreken we jouw doelen en wensen. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er een trainingsschema samengesteld.  Zet de eerste stap naar een gezonde levensstijl en plan jouw afspraak voor een intakegesprek bij onze gezellige sportschool.

Van circuittraining tot groepslessen

Onze lessen

Nordic fitness

Les bekijken

Kick boksen

Les bekijken

SensoPro Training

Les bekijken

Active flow

Les bekijken

Body toning

Les bekijken

ACF workout

Les bekijken

Cardio steps

Les bekijken

Power Yoga

Les bekijken

Circuit training

Les bekijken

Hardlopen

Les bekijken

Wil je meer informatie?

Kay

Sportinstructeur

Een personal trainer helpt je, je oefeningen op de juiste manier uit te voeren en motiveert je hierbij.

Benieuwd naar onze sportschool?