Cardiofitness

 

  • Persoonlijke aandacht
  • Veel variatie aan groepslessen
  • Progressie metingen

 

Claim nu je gratis proefles!

Tijdens cardiofitness werkt u op een laagdrempelige manier aan uw conditie. Dit doet u door bijvoorbeeld te trainen op een hometrainer, loopband, spinfiets of een van de andere apparaten die u bij onze sportschool vindt.

Benieuwd naar onze sportschool?

Cardiofitness is goed voor uw hart

Veel mensen vergeten dat het hart een spier is en dat u deze dus kunt trainen. Cardiofitness is dé manier om uw hart goed te trainen en gezond te houden. Hoe beter en intensiever u aan deze sport doet, hoe sterker uw hart wordt. Als uw hart sterker is, zal het bloed sneller en krachtiger door uw aderen stromen. Zo wordt ook de zuurstof sneller en beter door uw lichaam gepompt, waardoor uw spieren langer werken. Cardiofitness is daarom een goede manier om uw conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Combineer cardiofitness met een gezond voedingspatroon voor optimaal resultaat.

Kom langs voor een proefles

Weet u nog niet precies wat u wilt gaan doen bij onze sportschool in Scherpenzeel, nabij Veenendaal? Meld u dan aan voor een van onze groepslessen en ontdek wat écht bij u past! Misschien is bootcamp wel echt uw ding. Sport u liever individueel, maar wel onder begeleiding? Active fit and more biedt ook personal training aan. Bel ons op 033-2853930 of stuur een e-mail naar info@activefitandmore.nl om al uw vragen te stellen. Ook het contactformulier invullen is mogelijk. Bij onze sportschool is iedereen welkom!

PT treadmill - Active Fit and More

Kom nu bij ons langs!