Sport voor kind met autisme

 

  • Persoonlijke aandacht
  • Veel variatie aan groepslessen
  • Progressie metingen

 

Claim nu je gratis proefles!

Het vinden van een leuke sport voor uw kind met autisme kan nog best een uitdaging zijn. Sporten is voor uw kind echter een goede uitlaatklep. Met ons programma ‘Kidz in beweging’ zorgen wij ervoor dat uw kind zorgeloos kan sporten.

Paulien - Active fit and more
Benieuwd naar onze sportschool?

Een zorgeloos uurtje sport voor uw kind met autisme

Het beoefenen van een sport is goed voor de ontwikkeling van uw kind met autisme. Sporten draagt bij aan het verbeteren van de motoriek, de ontwikkeling van sociale contacten en de emotionele ontwikkeling. Daarom zijn wij in 2018 bij onze sportschool in Scherpenzeel, nabij Veenendaal, gestart met het programma ‘Kidz in beweging’. Dit programma maakt het beoefenen van een leuke sport mogelijk voor kinderen met autisme en andere verstandelijke beperkingen. Elke zaterdag tussen 12.30 uur en 13.30 uur wordt er een uurtje sport speciaal voor kinderen met autisme georganiseerd. Dit uurtje bestaat uit activiteiten als cardiofitness, leuke oefeningen en spellen.

Schrijf uw kind nu in

Naast een sportuurtje voor uw kind met autisme, bieden we op zaterdag ook een speciaal sportuurtje voor kinderen met andere verstandelijke beperkingen aan. Heeft u vragen over ‘Kidz in beweging’? Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 033-2853930 of door een e-mail te sturen naar info@activefitandmore.nl. Vindt uw kind het fijn om eerst even kennis te maken? Meld uw kind dan aan voor een gratis proefles.

Kidz - Active Fit and More

Kom nu bij ons langs!