VOEDING

Een persoonlijk sport- en voedingsschema

Wilt u fit worden en bent u op zoek naar een sportschool die u voorziet van een sport- en voedingsschema? Bij ons staat Manon voor u klaar! Zij is gewichtsconsulente en helpt u graag naar een gezonde leefstijl. Een gewichtsconsulent begeleidt uitsluitend gezonde mensen met overgewicht. Ook mensen met ondergewicht waar geen ziekte aan verbonden zit, kunnen bij een gewichtsconsulente terecht. Een gewichtsconsulent helpt u om zelf goede en gezonde voeding samen te stellen. Zij stelt een behandelplan met u op en begeleidt/coacht u tijdens het afvallen. Ook geeft een gewichtsconsulente voorlichting over voeding en beweging. Als u het traject in gaat, krijgt u een sport- en voedingsschema mee naar huis.

Tarieven

Manon Stoffelsen

gewichtconsulente

manon@activefitandmore.nl

Als u graag een gezonde leefstijl wilt beginnen, is het verstandig om u een aantal dingen af te vragen. Als u antwoord heeft op deze vragen wordt het voor ons mogelijk om u beter te begeleiden en naar wens een persoonlijk sport- en voedingsschema te maken:

  • Wilt u graag uw leefstijl veranderen en komen tot een, voor u, gezond gewicht door afvallen of bijkomen?

  • Wilt u dit liever niet in uw eentje doen of is het werken aan uw doelen in groepsverband extra motiverend?

  • Wilt u graag meer kennis over bijvoorbeeld koolhydraten, goede producten een goed eet- en beweegpatroon dat past bij uw dagelijks leven, zodat u er thuis ook mee aan de slag kan?

Kom dan op woensdag van 12.15 tot 13.15 uur naar de bijeenkomst van ‘Samen in balans’. ’Samen in balans‘ is een groep die wekelijks bijeenkomt onder begeleiding van Manon (Active fit and more) en Laura (Leven met eten). Beide dames zijn gediplomeerd gewichtsconsulente en hebben beide hun eigen expertises. ‘Samen in balans’ geeft jou veel informatie en kennis over een gezonde leefstijl, waarbij er sprake is van veel interactie met de groep! Besluit jij om deel te nemen aan deze groep dan starten wij met een intake waar we € 50 euro voor vragen. Een goede voorbereiding is namelijk erg belangrijk! Tijdens de intake nemen we daarom jouw huidige sport- en voedingsschema onder de loep. Zo zien we waar het al goed gaat en waar er verbetering mogelijk is.

Samen in balans

Iedere woensdag is het mogelijk om in te stromen bij ‘Samen in balans’, maar we hebben ook de mogelijkheid tot een 30 dagen fit challenge. Wilt u meer weten? Neem dan contact op via info@activefitandmore.nl. Wilt u eerst de sfeer proeven van onze sportschool? Kom dan gezellig langs voor een proefles.

Samen in balans
Ieder week op woensdag van 12.15 tot 13.15
Active Fit and More

© buroMOOS 2017